Szolgáltatások

A Volkswagen Multivan minibusz elsősorban a borkedvelők kényelmes és igazi luxuskörülmények közötti utazását szolgálja. A 7 fő szállítására alkalmas luxus minibusz tökéletes választás baráti társaságok, üzleti partnerek utazásához. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk utasaink rendelkezésére:

  • Személyszállítás: Ne legyen gondja az utazással! Válassza szolgáltatásunkat és az utazás alatt dolgozzon, intézze el fontos telefonhívásait, olvasson, vagy csak pihenjen és élvezze a luxusbusz nyújtotta komfortot.
  • Borkóstolóval egybekötött személyszállítás: Erősítse a villányi borok iránti barátságát, ismerkedjen meg a borvidék pincéivel, a borkészítés módszereivel, a vidék szőlőfajtáival és természeti adottságaival a villányi pincészetek által, vagy egyénileg szervezett borkóstolók alkalmával.
  • Vacsora programok: Kösse össze a borkóstolás élményét a gasztronómiai élvezetekkel! Az ízek összehangolását partner pincészeteink, az utazás kényelmét mi biztosítjuk.
  • Reptéri transzfer: Enyhítse a repülés okozta fáradalmait reptéri transzfer szolgáltatásunkkal, melynek keretében sofőrünk exkluzív körülmények között, pontosan szállítja Önt, családját vagy üzleti partnereit otthona és a reptér között.
  • Lánybúcsúk/legénybúcsúk: Erre az alkalomra is a legjobb választás, hogy barátai között, kényelmesen utazzon a buli egyik helyszínéről a másikra, miközben kedvenc zenéit hallgatják és kedvenc italát kortyolgatják a minibárból.
  • Esküvői transzfer: Kápráztassa el kedvesét és családját, érkezzen stílusosan a nagy napon! Szolgáltatásunk keretében az alkalomhoz illően díszített autóval vállaljuk az ifjú pár és családja szállítását a házasságkötés és lakodalom helyszínei, valamint a fotózás között.
  • Üzleti célú utazások: Az autó üzleti utakra egyaránt bérelhető. Megjelenése, eleganciája és kényelme biztos út a sikerhez.
  • Szállásfoglalás: Tervezzen többnapos családi, baráti vagy akár céges programot térségünkben, és a személyszállítás mellett a szállás intézésében is segítünk Önnek.

Egyedi igények esetén is készséggel állunk utasaink szolgálatára!Buszbérlés, Bortúra, Sofőr szolgáltatás Buszbérlés, Villány, Villányi fuvar Sofőr szolgáltatás, Borozás, Bortúra Villány, Borozás, Bortúra Bortúra, Borozás, Villányi fuvar